Jdi na obsah Jdi na menu

Pirátova obhajoba

Blogy AutoRevue.cz betaverze

28. 1. 2010, mr.president
 

Jestli pořádně sleduješ tenhle blog, tak už moc dobře víš, jak ujet fízlům. Dokonce máš jasno v tom, jak povodit jejich helikoptéru. A to už by mělo stačit k tomu, abys živý fízly znal leda z vyprávění.

Ale možná se mě tak jako jiný chceš zeptat: co když to kurva nevyjde? Prostě tě čapnou, maj’ na videu jak pacháš ty největší zvěrstva a k tomu sérii fotek, který určitě nebudeš podepisovat holkám do památníčku. Co pak?

Upřímně řečeno, nedovedu si představit, že by se tohle stalo opravdovýmu pirátskýmu esu. Takový počítá se vším a fízl ho může překvapit leda tím, že je ještě blbější než čekal. Ale pokud jako pirát začínáš, stát to může. Prostě něco nedomyslíš, nepočítáš s tím, že něco selže, neznáš terén a… cvak, místo pódia pro šampióny ti začnou hlavou lítat vězeňský kavalce.

V takovým případě si pamatuj: pirát nikdy neprohrává. Není situace, která nemá řešení, není průser, ze kterýho bys nevybruslil. Jen nesmíš ztratit sílu a i v týhle situaci zapojit hlavu. V tomhle případě to ale musíš vyhrabat z nitra svý kebule to nejlepší co v ní je. Jestli pomýšlíš na to, jak budeš na fízla, kterej tě má v hrsti drsnej a budeš mu ukazovat jaký je pako, sprintuješ do pekel. To v tomhle případě možná vylepší tvůj špatný pocit, řešení celýho problému to ale jenom zkomplikuje. Fakta jsou jasný a žes to nebyl ty ti tady už neuvěří ani tvoje stará. Zbývá ti jediný, uhrát to na duševní poruchu. Co se stalo, stalo se, však jo. Ale ty nejseš zlej, jseš jen nemocnej!

Nemusíš co večer vysedávat u Nova cinema abys věděl, že takhle už právníci vysekali svý klienty i z mnohem horších situací. Ty to máš navíc o dost snažší - když někdo odpráskne svoji ženu, bude to pro mnohých chlapy docela pochopitelná akce. Ale když jedeš tři kila po okresce? To nikdo to nechápe, to přece není normální. Však kolikráts už slyšel, že jsi idiot, magor, nebo debil? Tvoje diagnóza je dávno daná a každej ti uvěří, když se z tebe fakt vyklube totální psychopat, takže stačí jít trochu štěstíčku naproti.

Radím ti nenechávat si divadýlko k soudu a spoléhat na Tomáše Sokola nebo Jiřího Teryngla. Musíš do toho jít hned a ani samotný fízly nenechal na pochybách, že před sebou mají něco co ještě neviděli. Fízlové maj’ rádi jasný případy a i s tímhle budou hned hotový.

Daj’ se sehrát různý scénky, nejvíc ale doporučuju následující. Možná ti přijde být blbý chovat se způsobem který už mohl někdo vidět ve filmu, jenže tohle vychází z Americkýho psycha a nikdo se nebude divit, když budeš jevit stejný příznaky, podobnost s psychofilmem tvoji diagózu jen podpoří. Můžeš použít i cizí jméno, klidně hlavního hrdiny, pořádná schíza není na škodu. Věř, že to funguje, znám piráty co tuhle scénku vyladili k úplný dokonalosti a vlastní máma by jim nevěřila, že maj’ hlavu v cajku.

Ohromná výhoda je, že scéna je sólo z telefonního hovoru nahrávanýho na záznamník a nemusíš se tak spoléhat na nikoho jinýho krom sebe - a tak to máš v životě rád. Takže vykloktat a jdeme civičit.

Aby to bylo věrný, text je zasazený přímo do původního filmu, instruktážní video můžeš skouknout tady. Vzhledem k použití části licencovanýho obsahu musíš skočit YouTube a strpět nějaký ty reklamy okolo…

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Portrét

Facebook