Jdi na obsah Jdi na menu

Denver Airport Conspiracy Theory

Tajemství denverského letiště + video - anglicky

Zdroj: http://jedenacteho-zari.7x.cz/letiste-v-denveru a You Tube. com

 

 Apokalyptický kůň se svítícíma červenýma očima vítá návštěvníky, děsivé malby na zdech, podivná slova a symboly na podlaze a mnoho dalšího najdete na mezinárodním letišti v Denveru.

Letiště bylo vybudováno v roce 1995 na 34,000 akrech. Konstrukce si vyžádala uzavření Stapletonova mezinárodního letiště, které mělo víc bran a ranvejí než DIA. Kontrukce stála 1.7 billion dolarů, ale konečný projekt se vyšplhal na 4.8 billionu, přesáhl tedy 3.1 bilionu dolarů.

- na různé části letiště byli najati různé firmy. Když byla práce hotová, museli odejír. To vede k myšlence, že se někdo chtěl ujistit, že nikdo se pořádně nepodívá na projekt

- bylo vykopáno 110 million kubických yardů, to je o hodně víc než se normálně vyžaduje. Tohle vyvovlává podezření, že konstrukce je i v podzemí

- 5300 mil optických vláken bylo nainstalováno pro komunikaci (USA je ve srovnání od pobřeží k pobřeží 3000 mil).

- tankovací systém může napumpvat za minutu 1000 galonů leteckého paliva. To je totálně absurdní na komerční letiště.

-  z celého světa byla dovážena žula, i když už projekt dávno překročil plánovaný rozpočet

- Konstrukce obrovského tunelu (nákláďáky se v něm můžou otáčet) a podzemní železnice. V tuto chvíli se nic z toho nepoužívá (pravděpodobně k přípravě na konec světa)


1. Apokalyptický kůň

 


 


 



Přívítá vás, když vstoupíte do brány letiště. 32 stop vysoký hřebec s naběhnutými žilami po celém těle a s démonickýma očima, které svítí červeně. Děti to údajně milují. Zajímavým faktem je, že kůň zabil svého stvořitele Luise Jimeneze, když na něm pracoval spadla na něj část sochy a rozmačkala ho, způsobila mu smrtelná zranění. Jeho přátelé od té doby říkají, že kůň je prokletý.

Co ale představuje? Bílého koně Apoklaypsy. Je to čtvrtý kůň v knize Odhalení v Bibli a nazýván také "Smrt".

Kůň "Smrt" přinášel zabíjení zbraněmi, hladem a nemocemi. Zajimavé přivítání hned na začátek.


2. Zednářský kámen




 
Kámen je v “Great Hall” (tento termín je také používán zednáři jako odkaz k setkávací hale). Na kameni je Zednářský symbol a "klávesnice", která se zdá být psána braillovým písmem.



Všimněte si zmínku o “New World Airport Commission”. Tahle komise neexistuje, takže pravděpodobně asi odkazuje na Nový světový řád. Také pod kámenem je časová schránka, která má být otevřena až v roce 2094 (schránku obsahují také kameny v Georgii).



3. Prorocké malby

Malby byly nakresleny Leo Tangumou a údajně mají reprezentovat mír, harmonii a přírodu. Tyto malby ale předpovídají něco jiného.Tanguma údajně potvrdil, že mu byly dány náčrty pro kresby a 100 000 dolarů za každou kresbu. Pozdějí ale odmítl, že by mu byly dány instrukce a odmítl odpovídat na jakékoliv otázky se skrytým významem jeho maleb.

Mír a harmonie s přírodou



 

 

Podle oficiálních stránek letiště se malba jmenuje  “Mír a harmonie s přírodou”. Centrem míru je smutné dítě s mrtvým zvířetem a s rostlinami. V pozadí hoří les a za ním město.

 




Město bylo několikrát přemalováno, jako by pro tvůrce bylo něčím důležité. Zdá se být s barevným oparem, jako by bylo napadeno chemickou zbraní.

Jedno z dětí drží Májský tablet, předpovídající konec civilizace.




Ve spodní části této mírumilovné malby, vidíme tři otevřené rakve s třemi mrtvými dívkami z jiných kultur. Vlevo je černá žena, uprostřed domorodá. Proč leží se všemi zvířaty?



Dívka vpravo drží bibli  s hvězdou používanou nacisty k rozpoznání židů. Symbolizuje smrt židovsko-křesťanských náboženství. Tajné spolky mají svou vlastní víru, kterou je tu těžké vysvětlovat. Ale rakve jsou důležitou částí zednářského symbolismu, jak můžete vidět na dalším obrázku. Hroby jsou také velkou částí rituálu Scull and Bones.




Children of the World Dream of Piece (děti světového snu míru)

Druhá malba má 2 části.



Děti všech barev dávají zbraně zabalené ve vlajkách svých zemí...Německému chlapci? Ano, bavorský kostým nás nenechává na pochybách. Dokonce i Americké dítě (oblečené jako scout) se zdá být netrpělivé, aby dalo vlajku se zbraní německému chlapci. Jste na největším letišti v Americe, uprostřed USA. Amerika se podřizuje Německu. To očividně představuje, jak země celého světa dávají zbraně a jejich národní identitu pro "obecné blaho". To je další reference Nového světové řádu, jenda vláda s jednou armádou. Ale proč je Německý chlapec uprostřed všeho? Je mnoho spojení Německa a nacismu na tomto letišti, takže to nemůže být náhoda.

část druhá



 

Monstrum se probudilo! Tahle velká a agresivní vojenská bytost je oblečena v nacistické uniformě (všimněte si symbolu na čepici) s plynovou maskou na obličeji. V rukách drží pušku a meč a na něm napíchlou holubici. Na levo je nekonečná řada pláčícíh rodičů, kteří drží mrtvé děti. Vojenská bytost je všehomocná, umístěná do centra akce. To ukazuje sílu, jakou ztratila po 2.světové válce. Je zpátky v nové síle vede k novému holokaustu.

Podívejte se na mrtvé děti spící na cihlách. Není zde žádná známka násilí. Byly otráveny plynem vycházejícím z duhy nad nimi. Bytost chráněná plynovou maskou ukazuje na dopis vpravo dole.


 

Je to dopis napsaný Hamou Herchenbergou 14-letou dívkou, která zemřela 18.prosince 1943 v koncentračním táboře v Auschwitzu. Auschwitz byl známý tím, že používal k zabíjení plyn.

Přítomnost barevné duhy a medvídka v tomto obrázku symbolizuje spojení naší mysli s mládím a nevinností. Poslední věcí ohledně meče je, že symbol je často používaný u zednářů.



Peace and Harmony with Nature



Malba plná radosti s masové vraždy.



Na první malbě vidíte v kytici malou holubici. Cítí se moc dobře, když je na světě o hodně míň lidí. Zvířata jsou rády a děkují za umírání. Lidé teď můžou použít velké vědecké znalosti pro žití v syntetickém štěstí díky geneticky vytvořeným rostlinám. Dobře pro ně. Když se podíváte blíž na ty malé tygry, tak uvidíte, že mají tváře lidských dětí. Celé tohle dílo je o geneticky stvořených rostlin a zvířat.

Ranvej ve tvaru swastiky

 
 


Trochu nepovedená, ale dost se ji podobá.

Chrlič



Symbol chrliče byl vždy záhadou. Nikdo nedokázal plně vysvětlit jeho přítomnost.

Podlaha


 


Tyto fotografie jsou divnou sestavou na "Great Hall" v 5.patře, začínají na jihu a končí na severu haly. Všimněte si černého disku, který vyzývá slunce. Zobrazení slunce není žádná chyba architektury v podlaze, černý disk ho začíná zatmívat. Když jsme dojeli na  jížní konec Great Hall, je tam socha Jeppesena, která zakrývá slunce. Je to odkaz na černé slunce úctívané nacisty?

???



 


Vypadá to jako mimozemšťan , který stříká zemi životem. Co jsou ty malé obličeje navrchu té malby? Sledují nás mimozemšťané z vesmíru?

 

Část 1 dokumentární film, který jsem vytvořil v mnoha zvláštní dění v oblasti a kolem letiště Denver, Colorado.

Vysvětlí významy nástěnné malby, symbolika v okolí letiště a co se děje pod letišti, jakož i kolem něj.


 

Zdroj: http://jedenacteho-zari.7x.cz/letiste-v-denveru a You Tube. com

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

marek - denver

ahojda, tak už v češtině. paráda. moc zajímavé. děkuji :o)

Beranovi - Re: denver

Díky za přízeň a návštěvy. Zdravím ze zmrzlých Hajan.

marek - denver

no fajn, ale my co nezvládáme se naučit anglicky tak jsme v pr... takže zase nic :o(

Beranovi - Re: denver

Zdravím, díky za upozornění. Text tam byl (a už zase je), ale záhady jsou zřejmě všude kolem nás - zmizel. Beranová

Portrét

Facebook