Vepřová pečená s houbami a zelím
22. 6. 2010
Krkovička se slaninou a houbami (žampiony, nejsou-li houby z lesa)
na kysaném zelí
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
plátky krkovičky podle počtu osob, plátky slaniny dle počtu osob, houby nakrájené na plátky, kysané zelí, sůl, pepř,kmín, voda na podlévání
POSTUP PŘÍPRAVY
Pekáček vymažeme sádlem, vyložíme kysaným zelím, přidáme kmín,
zelí posypeme houbami,
poklademe krkovičkou naklepanou, osolenou, opepřenou.
Na krkovičku položíme plátek slaniny a kopeček kysaného zelí.
Pečeme pod poklicí nebo alobalem, podléváme dle potřeby vodou. Na několik minut před koncem pečení odklopímea pečeme pro barvu.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář