Tukožroutská polévka
14. 3. 2010
Ingredience
- 6 velkých cibulí
- 4-5 rajčat
- 2 velké zelené papriky
- 1 svazek dužnaté celerové natě (celer, řapík)
- 1 hlávka zelí
- 1 zeleninový bujon v kostce
- čerstvé bylinky
Doba přípravy: 30 minut
Postup
Zeleninu krájíme na kostičky a 10 minut vaříme na prudkém ohni, pak oheň ztlumíme a vaříme než zelenina změkne. Přidáme rozmačkaná rajčata a ještě vaříme na mírném ohni a pod pokličkou přibližně dalších 20 minut. Polévku mírně osolíme, opepříme a dochutíme bylinkami (nejlépe čerstvými). Polévku můžeme jíst kdykoliv, kdy dostame hlad. Jíme jí opravdu kolik chcete a naprosto kdykoli. Nezapomínejme ale, že jí budeme muset jíst 7 dní, tak ať si jí nezošklivíme hned na začátku.
Liba - Tukožroutská polévka
Vařím, konzumuji, fakt výtečný, doporučuji !
14. 3. 2010 19:29 Odpovědět