O mnoho více na http://www.zabijacky.cz/
Recepty na vepřové maso
Dříve se při domácí zabijačce prakticky všechno maso nějak upravovalo - udilo, nákladalo nebo zpracovávalo do klobás, jitrnic nebo jiných zabijačkových dobrot. Pak přišel vynález mrazáku a situace se změnila o 180 stupňů. Vepřové maso už nebylo třeba rychle zpracovat aby se nezkazilo - stačilo jej očistit, naporcovat a dát do mrazáku. Domácí vepřové tedy máte po ruce celý rok a recepty na vepřové maso ? Těch budou tisíce ....
Vepřový guláš z plecka
- Poctivý domácí guláš
- Vepřové na houbách
- Vepřové v mrkvi
- Kapusta dušená s vepřovým masem
- Vepřová játra jako minutka
- Čína z vepřového masa - nejlepší recept
- Vepřová krkovice - nejlepší recept - pěkně postaru
špejlík - recepty na zabijačkové pochoutky
další recepty jsou na www.zabijacka.net
13. 12. 2017 14:23 Odpovědět