Cibulový chléb - domácí pekárna - recept v textu
22. 9. 2014
Ingredience
- 250ml vody
- 1 polévková lžíce másla
- 1 čajová lžička soli
- 2 polévkové lžice cukru krupice
- 540g polohrubé mouky
- 1 balíček sušeného droždí
- 1 velká cibule (syrová)
-
Postup
Všechno dáme do pekárny a zapneme
Poznámky:
cibuli nakrájíme na velmi drobno, používáme syrovou, není třeba předsmažit.
soli jsme použili jednu čajovou, mírně vrchovatou lžičku
cukru dvě zarovnané polévkové lžícePečení program NORMAL kůrka středně tmavá
odzkoušeno na: typ pekárny Clatronic BBA 2605 -
Já peču v ETA Harmony na základní program, vždy vyjde. Možno použít i kostku čerstvého droždí místo sušeného, ale někdy "spadne", záleží asi na kvalitě a čerstvosti droždí, které koupíte. Proto doporučuji spíše sušené droždí.
-
Zdroj: http://www.labuznik.cz/recept/cibulovy-chleb-pro-domaci-pekarnu/
Recept ke stažení: recept na cibulový chléb.odt
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář