Recepty
Příspěvky
Vykostění kuřete na roládu - super videonávod
Také videonávod na porcování syrového kuřete pro další kuch. úpravu....
Slané brambůrky
Rádi chroupete brambůrky při různých příležitostech? První smažené bramborové lupínky byly připravovány a podávány již roce 1853 v hotelu „Moon Lake House Hotel“ jako specialita pod názvem „Saratožské smažené brambůrky. Vynalezl je Američan s indiánskými kořeny, jistý pan G. Grum. Až do počátků 19. století se prodávaly jen v několika restauracích, teprve v prvních desetiletích řada podnikatelů zjistila, že prodávat balené smažené bramborové lupínky může být vcelku výnosný obchod. A je tomu tak, chroupeme je dodnes a čím dál častěji.
Huspenina - sulc
Nožičky jsou snad vůbec nejlevnější kuchyňská surovina, jakou dnes můžete široko daleko koupit. Za kilo zaplatíte maximálně deset korun. Profesor Dungl, specialista na kloubová onemocnění, tvrdí, že kdyby lidé jedli více huspeniny, nemuseli by pak kupovat drahé léky.