Italské slovo semifreddo znamená ,napůl chladný‘. Zaručujeme, že vy nad tímto typem zmrzliny roztajete docela! Příprava je totiž velmi snadná, a díky přidaným vejcím je zmrzlina hladká a krémová i bez míchání během mražení.
Vyšlo v časopise Apetit
Návod a fotky na výrobu sýru v textu
« předchozí
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43
následující »
estranky