Jdi na obsah Jdi na menu

Tvorba koláží on-line - fotonávod v textu

Photovisi.com

Photovisi.com – www.photovisi.com


Photovisi je internetová služba pro tvorbu koláží z vašich fotografií. Hledáte-li pro ně nové uplatnění, či jim chcete vdechnout nový rozměr pak je určen právě vám.

Abyste koláže mohli tvořit, potřebujete nějaký grafický editor – ideálně Photoshop. Proč si však pořizovat drahé řešení se zbytečnými funkcemi, když to lze udělat zdarma a on-line bez instalace softwaru odkudkoliv. Po načtení služby klikněte na tlačítko Click here to start a vyberte si jednu z 18 šablon pro vaši koláž. Následně přidejte fotografie, ze kterých ji budete chtít vytvořit.

Snímky můžete samozřejmě i mazat, otáčet a na pozadí měnit barvu stejně tak jako vybrat obrázek. Kliknete-li přitom na nějakou fotografii a budete s ní posouvat, můžete si ji umístit na libovolné místo koláže. Tlačítkem Save koláž uložíte. Vybrat si přitom lze, zda jako vzor pro magnetky, pohlednici, plakát (lze stáhnout jako JPEG soubor), či obrázek pro polep hrníčku či podložku pod myš. Kdybyste měli zájem, můžete si z koláže nechat rovnou některé zmíněné doplňky vyrobit, samozřejmě za poplatek.

Photovisi.com

Podobné stránky
Photoeditor.cz – český on-line fotoeditor
Picnik.com – editor pracující i s fotkami přímo z Flickr, Picasa apod.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Portrét

Facebook