Jdi na obsah Jdi na menu

Římská roleta

2x návod

Obrazek

Římská roleta

Široké sklady římské rolety vytvářejí dřevěné tyčky, zasunuté v pravidelných rozestupech do oček našitých na rubu látky. Pomocí speciálních látkových pásů se šňůrkami můžeme roletu bez problémů vytahovat a zase spouštět. Z estetických důvodů lze vyrobit dvouvrstvou roletku s podšívkou, pod kterou se vloží zmiňované konstrukční prvky.







Návod na výroby římské rolety
Velikost rolety přizpůsobte rozměrům oka - umístíte-li roletu vně okenního výklenku, musíte přidat min. 5 cm na každé straně na překrytí výklenku.

      Po kliknutí se objeví velký rozkres

Potřebujeme: pevné plátno nebo roletovou textilii, šroubovací očka, kroužky (počet dle délky rolety), šňůrky, dřevěné nebo plastové tyčky, suchý zip, laťka na zavěšení, širší šňůra na zpevnění.

Stahovací systém rolety tvoří šňůrky, které jsou připevněny v blízkosti spodního okraje a provlečeny kroužky přišitými na tunýlky s tyčkami. 
Na horním okraji jsou protaženy očky našroubovanými do horní laťky. Tato očka leží v linii svislých řad kroužků na zadní straně. Na straně je přišroubované další očko, na kterém bude šňůrka viset. Vzdálenost nejvyšší tyčky od horní hrany rolety je větší než pravidelné vzdálenosti (15 až 20 cm) mezi ostatními tyčkami. To proto, že se za ní zbytek rolety schová. Látku nastříháme s přídavky 6 cm na šířku i délku. K délce rolety je třeba připočítat materiál pro výšku (podle obvodu tyčky + 6 mm) x jejich počet.

 

Začistíme boční švy do rubu 1,5 cm širokou záložkou, dolní okraj začistíme 3 cm vysokou záložkou, pokud jej necháme volný nebo vypracujeme první tunýlek pro tyčku. 
V pravidelných rozestupech vyměříme další tunýlky, sešpendlíme, sestehujeme a prošijeme. Pracujeme přesně, aby se roleta pravidelně naskládala.

 
Tunýlky složíme jedním směrem, prostehujeme a těsně v okraji proštepujeme. Dále roletu z rubu zpevníme šňůrou, kterou našijeme vertikálně podle vyobrazení. Začistíme horní část rolety a pro upevnění na laťku našijeme do rubu pásek suchého zipu se smyčkami, zbytek zipu upevníme sešívačkou na nosnou laťku. Roletu lze také zavěsit na 2 háčky pomocí otvorů s kroužky. Tyčky vložíme do tunýlků a konce neznatelně zašijeme. Kroužky našijeme do vyznačených míst a dbáme na to, aby byly předně nad sebou.

Nastříháme vodící tkanice, každou ve dvojnásobné délce rolety, ke které připočítáme délku potřebnou k protažení tkanice podél horního okraje k jedné straně. Jeden konec tkanice uvážeme na nejspodnější kroužek, tkanici protáhneme svislou řadou kroužků k hornímu okraji a provlékneme našroubovaným očkem na nosné látce. Roletu spustíme dolů, tkanice nahoře svážeme - začneme 2,5 cm od posledního očka. Na spodní části tkanice úhledně odstřihneme a znovu zavážeme. Roletu vytáhneme, označíme si polohu držáku - dalšího očka - na uvazování šňůrek a připevníme jej na okenní rám.

 

Zdroj: RučníPráce.cz

Ještě jednou Římská roleta tentokrát z Rady kutilům.cz

Obrazek

Pro ty zručnější mám dnes přímo lahůdku – římskou roletu. Myslím, že potřebné komponenty k římské roletě, kterými jsou zejména profily na nahoru řasící se rolety, lze koupit i u nás a pokud ne, můžete velmi jednoduše podomácku vyrobit: laťka s našroubovanými háčky na spodní hraně, na čelní hraně je nalepen suchý zip. Druhá část suchého zipu je přišita k římské roletě. Háčky se provléknou jednotlivé nylonové šňůrky a všechny dohromady se spojí olivkou.

Jak vypočítat spotřebu materiálů?

Vycházíme z rozměru okna a ta mají různé rozměry. Nejprve si vezmeme papír, tužku a metr a měříme, kreslíme, počítáme. Dejme tomu, že okno je široké 150 cm a vysoké (počítáno od připevněné laťky) 200 cm. Rozhodli jsme se ušít římskou roletu z jednoho dílu. Pak potřebujeme:

150 cm dlouhou laťku s háčky – 1.háček je 5 cm od okraje, další v rozmezí po 35 cm, na konci jsou dva háčky vedle sebe – celkem 6 háčků, 2 vingly na připevnění laťky, vruty, stěnový držák (jako u žaluzií), kterým šňůru jež drží roletu vytaženou fixujeme hmoždinky, 150 cm suchého zipu, pásku s poutky na římskou roletu – počítáme: první a poslední bude 5 cm od okraje, další v rozestupech po 35 cm, tj. celkem 5 pásek s poutky délky cca 200 cm, a protože poutka musí být ve stejné rovině, počítáme s rezervou, tedy cca 11 m pásky s poutky, dekorační látku 160×210 cm,(počítáme 5 cm na záhyb po obou stranách a 2 cm na horní záhyb a 8 cm na tunýlek ve spodní části), 5 plastických kroužků o průměru 1 cm, cca 24 m nylonové šňůry, zatěžkávací tyčku do tunýlku dlouhou 150 cm, zakončující olivku na šňůry.

postup:

2. Na látce sežehlíme po stranách okraje v šíři 5 cm. Vyznačíme si středovou osu a od ní po 35 cm rozestupech rovnoběžné svislé čáry.

3. Na vyznačené čáry pečlivě přišpendlíme pásky s poutky. Poutka na páskách musí být všechny ve stejné rovině. Pásky pak dokonale rovnoběžné.

4. Okrajové pásky přišijeme na záhyb, čímž jej i začistíme, nejméně však 5 cm od okraje. Přišijeme ostatní pásky. Potom sežehlíme horní okraj v šíři cca 2 cm.

5. Přes sežehlený horní okraj přišijeme po celé délce druhý díl suchého zipu (tím okraj také začistíme), první díl zipu lepíme na laťku připevněnou na zeď.

6. Ve spodní části ušijeme tunýlek pro zatěžkávací tyč. (Na fotografii je na roletu přišitý pruh saténu, neboť barevně odpovídá dalším dekoracím v upravovaném bytě.)

7. Těsně nad tunýlkem přišijeme k páskám s poutky plastické kroužky o průměru cca 1 cm. K těm potom přivážeme konce nylonových šňůrek.

8. Nylonové šňůry přivázané ke kroužkům provlékneme všemi poutky. První šňůrka měří 5,5 m, druhá 5,1 m, třetí 4,75 m, čtvrtá 4,4 m a pátá 4,05 m.

9. Všechny konce šňůrek případně zarovnáme na stejnou délku a po protažení háčky na připravené konstrukci spojíme koncovkou na šňůry (olivkou).

10. Zatěžkávací tyč zasuneme do tunýlku tak, aby roletu ve spodní části lehce vypnula. Tyč musí mít oblé konce, aby neprotrhla látku.

11. Hotová římská roleta ze tří kusů.

12. Římská roleta z jednoho kusu.

Hotovou roletu vyžehlíme.Během našeho šití nám šikovný partner již zajisté podle nákresu zhotovil nad oknem konstrukci, na kterou roletu připevníme. Na nalepený díl suchého zipu připevníme roletu našitým druhým dílem suchého zipu. Všechny provlečené šňůrky navlékneme na háčky připevněné k laťce, vedeme je společně po pravém okraji rolety a všechny provlékneme koncovkou na šňůry (olivkou). Zatažením za olivku se římská roleta vytáhne vzhůru. Aby nám samovolně nesjela dolů, musíme na spodní rám okna nebo na stěnu připevnit kolečko, kolem kterého se šňůrky omotají (stejný princip jako u meziokenních žaluzií.

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Antonioask - оклейка стекол

Здравствуйте друзья!
Предлагаем Вашему вниманию высококачественные профессиональные плёнки. Наша организация"ООО Защитные плёнки" работает 15 лет на рынке этой продукции в Беларуси. Дизайнерам, производителям стеклопакетов, мебели и дверей для применения своей продукции в офисах, квартирах и коттеджах мы предлагаем установку декоративной пленки. Проектные и строительные организации для осуществления смелых архитектурных решений могут использовать предложенную нами на выбор тонировочную пленку. Матовые пленки различной цветовой гаммы, установленные в межоконном пространстве, придадут зданию или сооружению неповторимый индивидуальный стиль. Пленки зеркальные оградят посетителей кафе и магазинов или сотрудников офисов на нижних этажах от ненужных глаз.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1hceZWkDFW4mFU9sDZ64bQAi3ss41Fo5g/view?usp=sharing
С уважением,коллектив "ООО Защитные плёнки".

DerrickOrall - verifier loto max

Check results for Friday's EuroMillions and UK Millionaire Maker draw from the National Lottery.
Retailers.
*Timeframes are a general estimate; actual times may vary.
https://lotterymoneygame.co.za/wo-ist-der-lotto-jackpot-hingegangen/
https://lotterymoneygame.co.za/rolling-cash-5-ohio-lottery/
https://lotterymoneygame.co.za/lotto-max-march-6-2020/
How did the lowest stakes feel different to you than the higher stakes? What about it made you think that it was better for you to farm those stakes all day, rather than play with more money? Lottery Services Portal Retailer Manual Retailer Forms Retailer Benefits Retailer Promotions Social Media Assets.

LarryBum - mega millions may 17 2021

Lottery Services Portal Retailer Manual Retailer Forms Retailer Benefits Retailer Promotions Social Media Assets.
Honors Discount Advance Purchase.
The more stalks a lucky bamboo plant has, the more luck it's supposed to bring. A plant with three stalks is said to bring happiness, wealth and longevity to the owners. But some plants have even more stalks, which are said to impart more kinds of luck.
https://bestwinlotterylotto.co.za/lotto-factor-com/
https://bestwinlotterylotto.co.za/where-to-watch-the-powerball-drawing-online/
https://bestwinlotterylotto.co.za/lottery-drawing-tv/
228 East 45th Street, Suite 9E New York, NY 10017 United States of America ny@mediamonks.com +1 347 767 6929. Most Common Powerball Numbers 2019 Number 14 6 32 66 5 8 23 53 59 35 Times Drawn 14 13 12 12 11 11 11 11 11 10.

EdwardKnift - how late to buy a powerball ticket

Acquenella bought the winning ticket at a BP food mart in Covington after getting some gas.
Thunderball Results - Lottery.
Mega Deals buy for Последняя цена US $16.04 - 52.98 скидка 10% Off | USB-1761-CBL-PM02 USB-1761-1747-CP3 кабель используется для MicroLogix1000 1200 1500 PLC Кабель программирования Новый в наличии from online shopping Store. Наслаждайся ✓Бесплатная доставка по всему миру! ✓Предложение ограничено по времени! ✓Удобный возврат!
https://jackpotlottowin.co.za/wird-ein-lottogewinn-versteuert/
https://jackpotlottowin.co.za/atlanta-jackpot-winner/
https://jackpotlottowin.co.za/when-do-lottery-tickets-stop-selling/
In June 2015, the gas station owner told the man he won the Powerball. He filed a claim to obtain it as a “ticketless” winner. A jackpot winner in Jamaica wore a mask from the horror movie “Scream” to claim the prize last week. Law changes in Illinois also allow lottery winners to remain anonymous.

RobertTop - lottoschein ausfullen kosten

New results are posted on this page a few minutes after the draw is held at 11 pm ET Monday through Saturday.
If you’d like to be the next player from Michigan to win a huge lottery prize, take a look at these tips from lottery expert Richard Lustig. The author of “Learn How To Increase Your Chances Of Winning The Lottery” has won more than $1 million in Florida by winning top jackpot prizes in smaller games.
Lucky numbers: 10, 1, 8 Lucky day: Saturday Lucky dates: The 1st, 8th and 10th of each month Luckiest time of day: Between 1:00 and 10:00 Luckiest days of the year: The 1st, 8th and 10th of January, August, and October.
https://lotteryjackpotlotto.co.za/wisconsin-lottery-anonymous/
https://lotteryjackpotlotto.co.za/lotto-draw/
https://lotteryjackpotlotto.co.za/ga-lottery-generator/
1 28 61 62 63 5. Georgia Lottery Corporation P.O. Box 56966 Atlanta, GA 30343.

VincentTaimb - mega million generator

FINAL.
Update (Sept. 18, 11 a.m.): Maryland Lottery officials say they are still looking for the player who won the Multi-Match $775,000 jackpot for the Aug. 19 drawing. The ticket was sold at the Giant located at 842 Muddy Branch Road in Gaithersburg. Maryland Lottery officials are looking for the player who won the Multi-Match $775,000 jackpot <>Ђ¦]
A link has been sent to your friend's email address.
https://lotterywinlotto.co.za/eurojackpot-27-09-19/
https://lotterywinlotto.co.za/lotto-max-sept-14-2021/
https://lotterywinlotto.co.za/fl-lottery-lucky-money/
What time is the CO Pick 3 Evening drawing? 1 4 5 6 7 9 10 14 17 18 20 21.

WarrenTyday - www.michiganlottery.com club keno

Lottery Pools and Lottery Syndicates.
Writers:
1 3 5 6 10 12 13 15 17 21 22 23.
https://lotterywinwinner.co.za/loteria-de-la-florida-numeros-ganadores-hoy/
https://lotterywinwinner.co.za/modesto-man-wins-lottery/
https://lotterywinwinner.co.za/lottery-office-hours/
He suggested he might go out and buy some “fancy stuff” but “nothing too big,” and said his dream has been to travel the world. Another NIPT post. Panorama results online?

Andreaskkg - вода из артезианской скважины

Привет господа!Есть такой интересный сайт для заказа бурения скважин на воду. https://drive.google.com/file/d/1Y0zYtrRCia9jfU-BH3WPIbhph6HvwDRl/view?usp=sharing Бурение скважин в Минске – полный комплекс качественных и разумных по цене услуг. Заказывайте скважину для воды в АКВАБУРсервис – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Наша сфера деятельности — проектирование и бурение скважин на воду, установка любого насосного оборудования, монтаж систем канализации всех видов, дренажей, ливневых систем и др.Миссия компании: мы добываем чистую воду – источник всего живого на Земле, и делаем ее доступной людям. Самый короткий срок, за который мы пробурили и обустроили скважину, — 1 час 36 минут. Мы ценим время своих клиентов и гордимся, что оперативность — отличительное свойство наших услуг. Мы показываем, насколько быстро и качественно может происходить бурение скважины.
Увидимся!

JeffreyOpera - pure ratios cbd topical salve

Why this method is not reliable?
Investigators have uncovered a burgeoning local trade in the production of methamphetamine using a mountain shrub.
Hemp plants are cannabis plants that contain little or none of the psychoactive compounds found in the cannabis plants used for producing marijuana. In addition to the fibers of the plant, hemp seeds are used for feedstock and are eaten directly as a good source of fat from vegetables. Hemp seeds contain a lot of oil and hemp oil is often used as a food product and a source of energy.
https://deborahweed.com/ibs-cbd/
https://deborahweed.com/cbd-oil-oklahoma-city/
https://deborahweed.com/cbd-oil-on-penis/
Zamnesias Bruce Banner #3 Description. To do the ghost inhale, suck some smoke in from a bong, pipe, or joint and then keep the smoke in your mouth for a bit so it thickens. After a few seconds, open your mouth like a fish. This will help the smoke to escape but allow you to quickly suck it back into your mouth so it disappears.

Casinobig - Лучшие лицензионные онлайн казино на реальные деньги на сайте https://ludodude.com

Лучшие лицензионные онлайн казино на сайте - https://LudoDude.com
Казино VAVADA - https://ludodude.com/vavada.php
Казино MADMAX - https://ludodude.com/madmax.php
Казино Супер Слотс - https://ludodude.com/superslots.php
JET Casino - https://ludodude.com/jet.php
Казино Slotty Way - https://ludodude.com/slottyway.php
Казино Vesper - https://ludodude.com/vesper.php
Казино All Right - https://ludodude.com/allright.php
Казино Чемпион - https://ludodude.com/champion.php
Казино Columbus - https://ludodude.com/columbus.php
Казино Fortune Clock - https://ludodude.com/fortuneclock.php
Казино Frank - https://ludodude.com/frank.php
Казино Booi - https://ludodude.com/booi.php
Казино SuperCat - https://ludodude.com/supercat.php
Казино Casino X - https://ludodude.com/casino-x.php
Казино Spinamba - https://ludodude.com/spinamba.php
Казино SOL - https://ludodude.com/sol.php
Казино Lucky Bird - https://ludodude.com/luckybird.php
Казино APlay - https://ludodude.com/aplay.php
Казино Slottica - https://ludodude.com/slottica.php
Казино Fresh - https://ludodude.com/fresh.php
Казино JoyCasino - https://ludodude.com/joycasino.php
Казино ROX - https://ludodude.com/rox.php
Казино Drift - https://ludodude.com/drift.php
Казино Mr.Bit - https://ludodude.com/mrbit.php
Казино SlotV - https://ludodude.com/slotv.php
Казино Play Fortuna - https://ludodude.com/playfortuna.php

CharlesSem - i want my cbd

This strain is insane. Let me start out by saying I have been growing outdoors for more than ten years, and never have I seen such vigorous growth from any plant when started indoors, nor such large buds on any other outdoor plant I have seen, either mine or my friend’s. And I ordered seeds that were supposed to be “big bud” on a few occasions.
In 2003 Miriam set up Miriam Stoppard Lifetime Ltd, which globally licences and markets the brand.
Characteristics of Blueberry marijuana from DJ Short.
https://weedbiz.org/cbds-stock-news/
https://weedbiz.org/cbd-vape-pen-amazon/
https://weedbiz.org/tasty-hemp-oil-vape/
CRANBERRY JUICE. The use of such oil has been prevalent in Illinois because it has no THC, making it an alternative treatment for a variety of medical conditions.

Donaldbsz - скважина на воду под ключ

Доброго времени суток дамы и господа
Обустройство скважины с пластиковым кессоном
Пластиковый кессон – самое оптимальное решение только что обустроенной скважины. Помимо того что, он отлично защищает Вашу скважину, обеспечивает ей необходимую герметичность. Пластик, как известно, не подвержен коррозии. К тому же, ни в каком дополнительном обслуживании пластиковый кессон не нуждается. В результате Вы имеете чистую питьевую воду в доме и на своем участке, используя для полива огорода. И пользоваться пластиковой конструкцией Вы можете в течение 50 лет, не опасаясь за работу Вашей скважины.
Монтаж пластикового кессона в только что обустроенную скважину состоит из этапов:
Вокруг обсадной трубы выкапывают котлован с запасом на 20-30 см больше диаметра пластикового кессона. Выравнивают дно.Опускают кессон отверстием на обсадную трубу. Фиксируют трубу к корпусу кессона. Точность и аккуратность установки напрямую влияет на качество пользования и срок службы кессона.К кессону через боковые отверстия в его стенке подсоединяют трубы водопровода и вывода на внешний поливочный кран, подсоединяется питающий кабель, всё аккуратно закрепляется крепежными болтами.Обсадная труба должна быть обрезана до нужной высоты с учетом кессона. В скважину спускается насос через оголовок. Подключают все трубы, закрепляя болтами. на оголовке.Устанавливают в кессоне гидроаккумулятор и системы автоматики, розетка со шнуром для подключения электрического кабеля.Подводят трубы и электрический кабель к домуЗакрывают крышку кессона. Засыпают щели выкопанной землей. Литой пластиковый корпус кессона, а также его установка на глубине 2 м (это ниже промерзания грунта) защищает скважину и оборудование от замерзания в холодное время года.Монтаж пластикового кессона и обустройство скважины завешено и можно пользоваться скважиной.

Josephrig - does cbd get you high?

ICE Degustation.
Videos.
Coming from the original Blueberry genetics, this Indica-dominant super strain has been a fan-favorite since she first hit the scene back in the seventies.
https://chopot.org/kannaway-cbd-reviews/
https://chopot.org/cbd-oil-costco/
https://chopot.org/cbd-brain-damage/
CBD in Wyoming. Want to harvest more than a few ounces each grow.

Bogdanhbq - двери со стеклом купить

Приветствую Вас друзья!
Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Стоит задача грамотно и недорого организовать офисное помещение в короткий срок? Возникли трудности с планировкой? Предлагаем оптимальное решение — современные офисные перегородки на заказ, которые позволят офис разделить по отделам или предоставить каждому сотруднику личное рабочее пространство для спокойной, уединенной работы.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1M3yBV_X6avVPgF2FyJhEy5k9Xdyq9NUo/view?usp=sharing
Увидимся!

StevenGaw - zero gravity strain

Single $ 3.50.
The traditional method is amazing for beginners, but what if you want to scale your system to the next level? Most people move to a RDWC, or Recirculating Deep Water Culture system when they want to upgrade their garden.
Want to thank TFD for its existence? Tell a friend about us, add a link to this page, or visit the webmaster's page for free fun content.
https://shubhamseeds.com/the-one-strain/
https://shubhamseeds.com/grape-diesel-strain/
https://shubhamseeds.com/cannaventure-seeds/
Choose a secure place safe from any “unwanted visitors.” It keeps your plants away from animal and human invaders. It also enables you to monitor them regularly. Temperature and humidity concerns will always remain an issue. Try and select a spot that is well sealed off from fresh air from outdoors. Convenience is just as important as anything else. Therefore, make sure your spot is safe, and easily accessible at any time, day or night. It might be tempting to follow the advice of friends who may have more weed experience than you, but starting off in a place that is both safe and secure, and somewhere you feel comfortable, will make all the difference to your high.

PeterExalf - best time to grow weed

I found the NYC Diesel strain to produce an energetic high that would be great for exploring a city or getting active in any way. It seems to speed up the brain and make it race with ideas, making it the perfect choice for artists looking to get their creative juices flowing.
There’s a reason why CBD products have expiration dates, which we will be getting into today. And, you might be surprised to learn that there are some things that you can do in order to possibly push the product beyond its expiration date.
Box 3, Outlet: Simple enough, a power outlet for my Thermostat and an extra outlet for a secondary light or whatever.
https://plants-n-seeds.com/seed-login/
https://plants-n-seeds.com/carolina-strain/
https://plants-n-seeds.com/triangle-kush-seeds/
If you’re looking for the best hydroponics store in Wayne County or the Taylor, MI area, all roads lead to HTG Supply Hydroponics & Grow Lights at 7889 Telegraph Road, Taylor, MI 48180! Established in 2010, our Taylor grow store was the first of three Metro Detroit region HTG Supply locations and has been well known since opening as the place to go in Detroit & the Downriver area for the best deals on hydroponics supplies, grow lights , and everything else for indoor gardening. Our huge inventory of equipment and supplies caters to growers of all methods and skill levels with the most comprehensive selection of high-quality grow supplies, including all of the latest and best technology for growing plants indoors. This vibrant young cannabis plant is healthy and growing over an inch a day.

Robertsic - purple mountain majesty strain

Where’s the cannabis grown, and is it organic?
Wed, Nov 7, 2012 : 8:40 p.m.
Medicinal Strength: See Guide.
https://lookatyourcannabis.com/transformer-strain/
https://lookatyourcannabis.com/growing-weed-in-5-gallon-buckets/
https://lookatyourcannabis.com/blue-cotton-seeds-for-sale/
Use LST to Grow a Short Sativa. This classic method is probably the most popular among seasoned smokers who know how to keep the party going.

Secret player - Sideline

Whenever you search on something riveting, analysis this observable







































https://site.com/

mapkibmeatame - What label do you like? Mojoheadz Record Label is a so doog!!!

Mojoheadz ... https://mojoheadzrec.blogspot.com/2019/09/mojoheadz-international-record-label.html Ever since MojoHeadz catapulted its way onto dancefloors around the world, Mojoheadz has been evolving and expanding at a rate that’s been a joy to watch.Check this out review!!

Ruslananx - изготовление зеркал на заказ

Доброго времени суток господа!
Производим на заказ и устанавливаем стеклянные перегородки в квартиру и в офис по индивидуальным размерам. Мы постоянно следим за современными тенденциями и фурнитурой для стеклянных конструкций, и всегда готовы предложить вам различные решения для создания стильного интерьера в любом ценовом диапазоне. Межкомнатные стеклянные перегородки чаще всего служат для зонирования пространства.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/13CAPanRKgpkKCcaHzI0EiaMtWM0saPJO/view?usp=sharing

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »


Portrét

Facebook