Jdi na obsah Jdi na menu

Policová okna

 http://policovaokna.webnode.cz/

Zastínění jinak přesvětleného interiéru zajistí přidaná policová okna

Příklady použití

Animace kuchyně

Zde vidíte, jak se dá naše Policové okno využit v kuchyni, či jídelně. Lze na něj dát věci praktické, jako šuplíčky na koření, květináče s bylinkami, a nebo si prostě jen vytvořit kuchyňské zátiší, které dodá vašemu interiéru atmosféru. Nebojte se věci obměňovat a tvořte! Fantazii se meze nekladou.
 

Animace dětského pokoje

Tady jsme pro vás připravili animaci dětského pokoje, abychom vám názorně ukázali další využití Policového okna, jeho praktičnost a variabilitu. Policová okna  nás svádí ke kreativitě a zejména v dětském pokoji, kde je množství barev a předmětů, které je třeba aspoň občas nějak uklidit z cesty, můžeme popustit uzdu fantazii a i například uprostřed věčného nepořádku dokonale zvládnout a doladit celý interiér.
 

Animace mini-pracovny
 

Máte v bytě svůj  pracovní koutek, či malou pracovnu? Policové okno perfektně poslouží i v těchto místech, kde oceníte další úložný prostor pro vaše nezbytnosti, které chcete mít po ruce a na stole už jaksi není místo. Mějte svůj kout, kde jste rádi a obklopte se tím, co máte rádi. Vždyť je to Váš pracovní prostor, kde by vám mělo být velmi příjemně, abyste mohli cítit inspiraci pro své činnosti.  Tvořte a nebojte se změn!
 

Animace koupelny

Jó, mít tak okno v koupelně… Tohle je pro mnohé ještě luxus, či přímo nedosažitelná věc. Zejména v klasickém panelákovém bytě, kde bychom ho zřejmě hledali jen velmi těžko. Pokud jste ale tvůrcem své nové koupelny, určitě zvažte zakomponování Policového okna, neboť zde bude dalším přínosem. Slaďte jeho barvu se zbytkem koupelny a uvidíte tu ohromnou změnu, díky které se z této důležité místnosti stane ještě více útulný prostor. I v koupelně můžete tvořit své zátiší!
 

Animace otevírání

 

Vidíte, jak snadno se manipuluje s Policovým oknem? Pro větrání stačí otevřít jen málo, někdy se nemusí otevírat vůbec, neboť větračka policím vůbec nepřekáží. Mnohdy se okno otevírá jen zřídka (zejména, když je v místnosti oken více), například pouze když jej chceme umýt. Ale záleží jen na vás, není třeba se obávat použít Policové okno i do míst, kde dochází k časté manipulaci. Navíc je bytelné, hodně unese a snadno se využívá.


 

Animace stmívání

Nechte se unášet dnem, když přináší svítání a paprsky slunce vstupují pokaždé z jiného místa, jako by se slunce otáčelo kolem vašeho království. Vy jste za ten den udělali  jistě mnoho práce a neměli se čas zastavit… A zatím co vy někde pobíháte, žijete svůj život, některé věci se nemění... Slunce vychází každý den a každý den zase zapadá… Některé věci neovlivníte. Co ale můžete, je tvořit a ovlivnit to, v jakém prostředí žijete, bydlíte a pracujete. Tvořte! 

http://policovaokna.webnode.cz/ 

Animace barev

Nebojte se experimentovat - zde vidíte, jak okno působí v několika různých odstínech. Mnohdy je okno dominantou celé místnosti a barva dodává prostoru překvapující efekt. Vůbec se barev nebojte! Famóznosti docílíte například, když si pořídíte zelené okno do bílého interiéru. Stačí pak kamkoli v místnosti umístit například polštářek, vázu či jiný detail ve stejné zelené a výrazně tím podtrhnete celkové charisma prostoru. A jste to vy, kdo volí barvy a kdo si tvoří své ideální hnízdo. S barvami se žije lépe – čekají na vás!

 …Jen vy víte, co se vám líbí… Tak se projevte!

http://policovaokna.webnode.cz/

Lavice v jídelní části slouží i jako úložný prostor

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lucky - Okna

Okna Internorm- nejvyšší kvalita plastových a dřevohliníkových oken

http://www.abinterier.cz/produkty/okna-a-dvere/okna-internorm/

Portrét

Facebook