Jdi na obsah Jdi na menu

niki.jpg

Fotomontáže online: Vtipálkem na pár kliknutí

 
Vyzkoušeli jsme několik zajímavých webových služeb, které zábavnou práci s úpravou obrázku obstarají a vytvoří za vás. Jediné, co musíte udělat, je nahrát výchozí fotku.
 

Napadlo vás někdy udělat si srandu z kamaráda, spolužáka či kolegy vtipnou fotomontáží? Možná jste to i zkoušeli, ale pokud skutečně dobře neovládáte nějaký fotoeditor, výsledek nejspíš nebyl příliš publikovatelný. Naštěstí existují online aplikace, které vám to usnadní.

tydenkomix.jpg
Týden Živě v komixovém stylu díky službě cartoon.pho.to

Vybrat si můžete z různých druhů úprav:

  • Výměna obličeje – asi nejžádanější funkce, můžete například kamarádův obličej dát místo obličeje Supermana.
  • Fotka na neobvyklém místě – můžete například mít reklamu na Times Square nebo svůj obraz v muzeu v Louvre.
  • Fotka na obálce časopisu – Rolling Stone nebo Vogue? Můžete být na obou obálkách. A vybrat si můžete i z jiných. Věrné čtenáře však zklameme, nikde nenabízí obálku Computeru.
nyg.jpg
Pavel Nygrýn na stránkách módního časopisu Vogue (PhotoFunia)

PhotoFunia

Velmi jednoduchá stránka s velkým počtem různých úprav a efektů. Použití je jednoduché, na hlavní stránce si vyberete efekt – dostupné jsou i různé animované efekty. Poté nahrajete fotku svou, či kamaráda a celá úprava pak probíhá automaticky. PhotoFunia zajistí detekci obličeje a zobrazí vám výsledek. Ten si můžete stáhnout nebo sdílet na sociálních sítích. Podobnou službou je i Photo505.

Funny.Pho.to

Suverénně nejvíce efektů (a taky suverénně nejkýčovitější) nabízí Funny.Pho.to. Naleznete jich tu přes 400 a jsou seřazeny podle druhu. Kromě těch výše zmíněných zde naleznete i různé fotorámečky nebo fotokoláže. Na stránkách Pho.to pak naleznete rozcestník, přes který se dostanete na další aplikace. Například cartoon.pho.to, kterou fotografie převádíte do komixového vzhledu.

david.jpg
David Polesný na virtuálním snowboardu (PhotoFunia)

LoonaPix

Jediná služba, která je v češtině, je LoonaPix. Na výběr máte ze čtyř různých úprav – přidání rámečku, ořezání fotky do určitého tvaru, přidání efektu a změna obličeje. Všechny jsou přehledně kategorizovány, dobře se tedy v dostupných úpravách hledá. Na rozdíl od předchozích fotomontážních aplikací v tomto článku můžete s fotkami po úpravě manipulovat – zvětšovat, zmenšovat, otáčet i posouvat, můžete tedy fotomontáž upravit podle svého. Podobnou službou je i WriteOnIt.

Zdroj: http://jnp.zive.cz/fotomontaze-online-vtipalkem-na-par-kliknuti

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Portrét

Facebook