Jdi na obsah Jdi na menu

Kontakt

Formulář na zprávy a připomínky mi nějak zkolaboval, pište tedy do formuláře dole.

Děkuji.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Koloušek - Prosím o radu

Vážený !
Zdravím Vás a prosím o radu.Slepice nám žerou vejce nevíme si
rady Prosíme poradte co s tím případně kde seženeme hnízdo s
odkulováním vajec.Děkuji Koloušek.

Beranová - Re: Prosím o radu

snášková hnízda seženete v e-shopu na této adrese: http://www.driml-napajecky.cz/cz/drubez-holubi/snaskove-hnizda/, nebo v obchodě s potřebami pro chovatele. Zdravím Beranová

Senziska - Luxusní stránka

Zcela náhodou jsem narazila na vaše stránky a jsou úžasné!!! Prohlédla jsem si i všechny fotky, nádhera! Jako kdybych se vrátila do první třídy ke slabikáři a básničkám Františka Hrubína :-) Sice jsem městský typ a nedokážu si představit, že bych měla bydlet na vesnici, ale v takové vesničce bych nejspíš žít dokázala. Ty stránky vás musely stát spoustu práce a času, ale výsledek stojí za to. S dovolením dávám do oblíbených a pozdravujte ode mě vaše čičinky :-) Senziska z Prahy

Beranová - Re: Luxusní stránka

Dobrý večer, díky za sympatie. Nikdy neříkejte nemohla bych žít tam či tam. Nevíme, co nás v životě potká.
My jsme oba prážáci křtění Vltavou - jeden z Jindřišské ulice, druhý z ulice na Poříčí. Děti jsme vychovali na sídlišti v Bohnicích. Po revoluci jsme měli živnost v Letňanech. Řízením OSUDU, jsme to vše hodily za sebe a odstěhovali se na chalupu v lese pod Milešovkou. Prožili jsme tam nádherných více jak deset let. České Středohoří je zázrak, ale pražáci jej ještě neobjevili.
Jak jsme stárli, hledali jsme "lepší terén" a koupili jsme po výběru z desítek nabídek tento dům. Ještě jednou díky za zprávu, zachovejte nám přízeň a přejeme samé dobré dny. Beranová

Štěrba Jiří - Poděkování

Dobrý den , nějakým zajímavým způsobem jsem se dostal k Vám na stránky a jsem zaskočen množstvím informací ,které zde máte k přečtení . Pokud je pravdivá návštěvnost podle počitadla tak je to až neskutečné . Ale nedivím se stojí Vás to asi hodně času a námahy . Jako strosta jiné obce jsem i schopen posoudit kritiku starosty obce . Není to práce jednoduchá a v dnešní době ,kdy se Vás snaží každý obrat nebo získat alespoň výhody pro sebe to není jednoduché .Osobně jsem se kritice nikdy nevbránil a vše se dá vysvětlit pokud člověk má čisté svědomí . Děkuji za skvělou inspiraci a přeji hodně zdraví a úspěchů .

Beranová - Re: Poděkování

Dobrý den pane Štěrbo, děkuji vám za návštěvu našich stránek a těši mě Vaše pochvala. Zdravím Vás a přeji také zdraví, úspěch v úřadu a přízeň Vašich občanů. Beranová - Hajany u Blatné

Dan - dotaz

Dobrý den
proč se furt musíte do někoho navážet!!! Poslední dobou je to pan Schwarzenberg nebo paní starostka . Co jste v životě dokázala vy? Je vidět že jste sama se sebou nespokojená a vylejváte si zlost na někom jiném a pořád někoho ztrapňujete.Mohla jste kandidovat na prezidentku sama abyste nám to ukázala jak se to dělá.Když jsou všichni špatní.

Beranová - Re: dotaz

Dobrý den,
děkuji Vám za názor a budu nad ním přemýšlet. Ráda Vám odpovím.
Do starostky se nenavážím, starostku kritizuji a nejen já jsem přesvědčena, že právem. Paní Vohryzková není dobrá starostka. Chová se jako vlastník Hajan, lže a neváhá ani přestoupit zákon, když se jí to hodí. Kritizovat zastupitele je, chvála bohu, v demokracii právem občana.
Myslím si dokonce, že jsem ve své kritice "měkká", všechno jsem nenapsala, chyba. Myslím, že je na čase, vše zveřejnit, tak jak to je. Každé slovo, které jsem na stránkách o starostce, bývalém starostovi Vohryzkovi (nikdo jiný zde ostatně nikdy nestarostoval), byla pravda a pod tím se vždy podepisuji svým jménem - Beranová. Jestli Vám to připadá jako ztrapňování starostky, tak se svými "akcemi" a stylem vládnutím v Hajanech ztrapňuje sama.
Ptáte se, co já jsem dokázala?
Myslím, že mohu být ve svých 63 letech spokojena. Spolu s mým manželem jsme vychovali dvě děti. Pracovali jsme, po revoluci podnikali a odešli do důchodu bez DLUHŮ A EXEKUCÍ. Žijeme mravně a věrně spolu už 44 let.Nezadali jsme si nikdy s bolševiky a nikdy jsme neváhali říci nahlas, co si myslíme. Jsme pravicoví voliči a uznáváme pana Václava Klause. Tím se dostávám k Vaší "politické" výtce - kritika "knížete".
Ano, tento kandidát na prezidenta je pro mě nepřijatelný. Ač pravicový volič, budu volit Miloše Zemana a budu se snažit v tomto smyslu ovlivnit i své okolí. Jedna z forem mého snažení je to, že sdílím na svých stránkách informace z veřejných zdrojů . "Kníže" je zřejmě zase Váš favorit, já vám ho neberu.
Nevím, jak jste nabyl/a dojmu, že si myslím nebo tvrdím, že všichni jsou špatní? Vohryzkovi a pan Schwarzenberg snad nejsou všichni.
Kandidovat na prezidenta, či cokoliv jiného nehodlám, to přenechám mladším a vzdělanějším, ale promiňte, tento argument mi připomíná situaci, kdy Vás například naštve prodavačka, číšník, opravář, starostka a pod. a reakce na konkrétní kritiku je: ....tak si to zkuste dělat vy....
Závěrem - jsem ráda, že moje stránky navštěvujete a jak vidím ne jen povšechně. Jestli Vás něčím iritují, nebo dokonce uráží, není nic jednoduššího, než neklikat na adresu www.hajany.com.
Přeji dobrý den - Beranová Hajany 47

Beranovi - Přejeme vše nej...

do roku 2013, hlavně zdraví. Mějte se fajn. Beranovi - www.hajany.com

Beranovi - Hajany - Krásné Vánoce

Přejeme všem návštěvníkům našich stránek krásné a pohodové Vánoce, hodně pohody a radosti v tento čas. Užijte si to. Zdravíme.

Beďonka - háčkované ponožky

Dobrý den, moc se mi líbí vaše háčkované ponožky. Mohu vás poprosit o zaslání návodu? Děkuji zj.zapletal@seznam.cz

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11


Portrét

Facebook