Jdi na obsah Jdi na menu

Dost šokující zjištění, jak je to s podporou islamizace u poslanců ČSSD...

 

Dost šokující zjištění, jak je to s podporou islamizace u poslanců ČSSD...

Autor: odjinud | Publikováno: 19.10.2017 | Rubrika: ShortNews
 

cssd

 

 

Jeden z nejvyšších ústavních činitelů Jan Hamáček – předseda poslanecké sněmovny, poslanec a zároveň kandidát #1 na středočeské kandidátce ČSSD pár dní před volbami šel lovit mohamedánské hlasy v nelegální mešitě, kterou pod názvem „Islámské centrum Alfirdaus“ provozuje parta salafistů a českých konvertitů a konvertitek.
Zatím co Hamáček se návštěvou na svých profilech samozřejmě nechlubil, pochlubili se mohamedáni. Co jim asi Hamáček slíbil za hlasy ve volbách? Jaké další ústupky islámu země bude muset udělat aby Hamáček byl znovu zvolen?
http://www.eurabia.cz/…/31661-predni-politik-cssd-podporil-…
Islámské centrum Alfirdaus – toto místo stalo se za dobu svého působění místem setkávání toho nejhoršího, co islám v ČR produkuje, ať již v podobě islamistických apologetů z řad konvertitů či různých neomarxistických aktivistů.
I přední český bloger Hatem Berezouga toto centrum obviňuje z šíření islámského externismu a fanatismu a je mu za to vyhrožováno.
https://berrezouga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=616234

Uvnitř ČSSD patří Hamáček do takzveného umírněného křídla kolem premiéra Bohuslava Sobotky. Svou návštěvou islámských fundamentalistů Hamáček jen ukazuje současnou, že současná socanská rétorika je falešná a ve skutečnosti se ČSSD přímo podíli na islamizaci ČR.
Nikoho nemůže překvapit, že stejný Hamáček podporuje působení Kuvajtské investory a zůčastnil se pohřbu saudského krále.
Už v minulosti se poslanec Hamáček otevřeně přiklonil k podpoře islamizace u nás když v roce 2015 vystoupil na turecké ambasádě : “Odsuzuji islamofobii stejně jako odsuzuji jakoukoli jinou formu extremismu či rasismu,” prohlásil ve čtvrtek večer na turecké ambasádě. A dodal: “Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti.”
https://zpravy.aktualne.cz/…/r~0eded8fe7f0211e5a896002590…/…

My dodáváme, ano uznáváme nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli islámu ve vývoji lidské společnosti. Podobně jako spalničky, cholera a mor též i islám se zapsal do historie a množství obětí je nemožné vyčíslit zcela přesně. Na rozdíl od islámu se však nemoci dají léčit.

Hamáčkovi jsme se věnovali už dříve zde: http://www.ivcrn.cz/jan-hamacek-cssd-je-riziko-pro-nasi-zem/

https://www.facebook.com/jan.hamacek
https://www.facebook.com/hamacekjan

ivcrn.cz

 

Portrét

Facebook